Hirdetés

Videón a OnePlus első hajtogatós mobilja



|

Ez még nem a OnePlus Open hivatalos rajtja, de már közel vagyunk hozzá.

Hirdetés

Egyelőre nem látszanak beválni azok a kezdeti pesszimista jóslatok, melyek szerint a hajtogatós mobilok a 3D-tévékhez hasonló, gyorsan múló trendnek bizonyulnak, hiszen már évek óta gyarapszik a kategória, és az idén is kaptunk egy sor új modellt, köztük a Samsung Fold/Flip5-tel, a Google Pixel Folddal és a Honor Magic V2-vel.

A OnePlus eddig kivárt a piacra való belépéssel, az elmúlt hetekben azonban egyre sűrűsödtek a pletykák az Oppo szárnyai alá tartozó márka első kinyitható mobiljáról, az Openről. A készüléket nemrég egy indiai híresség kezében szúrták ki, most viszont maga a gyártó villantotta meg.

Hirdetés

A OnePlus alapító-vezetője, Pete Lau ugyanis a népszerű Unbox Therapy YouTube-csatorna arcával, Lewis Hilsentegerrel ült le egy beszélgetésre, melynek tárgya a bemutatásra váró hajtogatós készülék volt. A filmben több szögből is megmutatják az Opent, ám a kamerasziget ki van takarva, és a kijelzőt sem láthatjuk.

Az interjú során Lau elmondta, hogy összesen 35 szabadalmuk fűződik az egyedi tervezésű, gyakorlatilag résmentesen csukódó zsanérhoz, amely 31-gyel kevesebb alkatrészt tartalmaz a testvérmodell Oppo Find N2 zsanérjánál, így a telefon 37%-kal kisebb és könnyebb is annál. A készülék tudását illetően a vezető "a verseny legjobb mobilját" ígérte, amely a többi OnePlustól megszokott gyors és zökkenőmentes élményt kínálja.

Egyéb részletekre sajnos nem derült fény, így a megjelenési dátum is rejtély, de a pletykák alapján még ebben a hónapban sor kerül a OnePlus Open leleplezésére. Aki viszont egy Motorola Razr 40-szerű kagylóhéj-mobilt is szívesen látna a repertoárban, annak rossz hír, hogy ettől a márkától egész biztosan nem fogja megkapni, mivel Lauék szerint a OnePlus tipikus vásárlói körében nincs igény ilyen kialakítású mobilra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.