Hirdetés

Videóra vették a Xiaomi Mi Mix 3-at



|

Csak októberben debütál a Xiaomi őrült dizájnnal érkező újdonsága, de egy videón már most megtekinthető az előcsúszó kamerarendszer.

Hirdetés

Lin Ben, a Xiaomi ügyvezetője már több képet is megosztott a Xiaomi Mi Mix 3-ról. A legutóbbi szerint könnyen lehet, hogy ez lesz a világ első 5G-s okostelefonja. Az állapotsorban ugyanis ott figyel az 5G-s jel. 

Hirdetés

Figyelembe véve azt, hogy a Mi Mix 3 elvileg októberben debütál a piacon, nem túl valószínű, hogy már 5G-támogatással bírna. A legutóbbi jelentések szerint az első 5G-s okostelefonok csak 2019 elejére készülhetnek el. 

5G ide vagy oda, a Xiaomi új zászlóshajója készül, és már kiszivárgott egy videó is róla. Ebben a házból előcsúszó kamerarendszer látható, az, amire az Oppo Find X és a Honor Magic 2 is épít. Itt viszont kézzel kell csúsztatni a készülékházat, nincs motor, ami ezt elvégezze az appok elindításakor. 

A videó eredetileg a Weibón jelent meg, majd a YouTube-ra is átkerült. Ezek alapján a Mi Mix 3 valóban keret nélküli kijelzőt kap, bár a házból kicsúszó kamerarendszer nem mindenkinek tetszik. Egyelőre jobb megoldást nem találtak a szenzorsávot kerülő gyártók, legalábbis úgy tűnik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.