Hirdetés

Videós chattel újított a nőknek szóló Peanut közösségi app



|

A koronavírusjárványra tekintettel érkezett az új funkció az anyukák Tindereként emlegetett Peanut appba.

Hirdetés

A Peanut egy olyan mobilos közösségi app, amely kifejezetten nőknek készült, és sokan az anyukák Tindereként emlegetik. A felhasználók jobb kiszolgálása érdekében, a koronavírusjárványra tekintettel a fejlesztők most videochat funkcióval újítottak. Az app készítői azt remélik, hogy a nők így még könnyebben tudnak majd beszélgetni olyan témákról, mint a terhesség, a házasság,  és a szülői feladatok. A világjárvány kitörése óta a felhasználói aktivitás 30, a tartalomfogyasztás 40 százalékkal nőtt a platformon, a felhasználói tábor mérete pedig 1 millióról 1,6 millióra emelkedett. 

Hirdetés

A járvány közepén ráadásul 12 millió dollárnyi befektetést is bezsebelt a cég, amelynek alkalmazását eredetileg Tinder-szerű kapcsolatkeresésre építették. Állítólag a járvány előtt barátokat kerestek ezen a nők, illetve játszótársakat a gyerekeiknek, mindazonáltal a karanténidőszak alatt a virtuális kapcsolatok is megerősödtek. 

A fejlesztők szerint nyolcszor akkora számban kérték a felhasználók, hogy legyen videós chat is, mint korábban, és amíg nem állt rendelkezésükre, külső közvetítéseket linkeltek be. A mostani újítással a személyes kapcsolattartás hiányát enyhítenék, és extra funkcióként jön majd a csoportos videochat is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.