Hirdetés

Világhírű csellista demonstrálja a Philips TV-k képességeit



|

Sheku Kanneh-Mason különleges előadással készül a következő generációs OLED+ TV-k rajtjára.

Hirdetés

A Philips TV-k fejlesztéséért és forgalmazásáért felelős TP Vision egy rendhagyó összefogást jelentett be a híres Abbey Road Studios-szal és a Globe Universal Music brit Kreatív és Kereskedelmi Partnerségért felelős részlegével, melynek gyümölcse egy részben élő, részben rögzített tartalmakból álló projekt lesz a világhírű csellista Sheku Kanneh-Mason részvételével.

Az összefogást bejelentő sajtóközlemény szerint a projekt célja, hogy "bemutassa az Abbey Road Studios-nál már nevet szerzett Philips TV és Bowers & Wilkins hangrendszer kivételes összhangját, illetve, hogy a Universal Music sokoldalú stúdiója, a Mercury Studios által rögzített páratlan tartalom segítségével bemutassa az augusztusban érkező, jelenlegi és következő generációs Philips OLED+ TV-k piacvezető, referencia minőségű hang- és képteljesítményét."

Hirdetés

Magyarán a TP Vision nagy nevekkel fogott össze, hogy olyan tartalmat állítson elő, ami a lehető legtöbbet hozza ki a Philps TV-k csúcstechnológiás képességeiből.

A mindössze 22 éves Sheku Kanneh-Mason világszerte elismert brit csellista, a Brit Birodalmi Rend tagja, aki először akkor lett nemzetközileg is ismert, amikor 2016-ban elnyerte a BBC fiatal zenészeknek járó díját, 2018-ban pedig Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén lépett fel. A zenész még csak a karrierje elején jár, de már most 2 toplistás zenei album fűződik a nevéhez.

Az együttműködés keretében megszülető különleges előadás augusztus végén, a Philips TV & Sound őszi-téli termékbemutatóján lesz látható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.