Hirdetés

Világszerte akadozik a Gmail, nem nálad van a hiba



|

Ma reggel óta a világ számos pontján akadoznak a Google szolgáltatásai, köztük a Gmail és a Google Drive is.

Hirdetés

Ha valaki nem tud e-mailt küldeni a Gmailből, nem csatolja a rendszer a fájlokat, esetleg már a bejelentkezés sem jön össze, akkor nem kell pánikba esni, és a hibák okát kutatni. A Google szolgáltatásaival ma reggel óta világszerte problémák vannak, sok funkció és szolgáltatás akadozik. A Gmail mellett érintett például a Google Drive is, amelyben nem mennek a feltöltések, a letöltések és a megosztások sem. A Google megerősítette, hogy átmeneti problémák adódtak, de már dolgoznak azok elhárításán, és rövidesen a részleteket is megosztják mindezzel kapcsolatban. 

Hirdetés

A DownDetector szerint valóban világszerte jelzik a problémákat a különböző szolgáltatásokkal kapcsolatban. A Google a státuszoldalán is jelezte, hogy többek között a Gmail, a Google Drive, a Google Meet, a Google Dokumentumok és a Google Keep is gondokkal küzdenek. Van, ahol a videók feltöltése sem megy már a YouTube-ra. A Twitteren azóta is bombázzák a Google különböző fiókjait, de konkrét állásfoglalás még nincs, csak a súgóoldalakra irányítják át egyelőre az embereket. 

Ez idén a negyedik alkalom, hogy a Gmail felhasználói szélesebb körben tapasztalhatnak kieséseket, problémákat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.