Hirdetés

Világszerte gondok vannak az Instagrammal



|

A Meta fotós közösségi szolgáltatása nem akar rendeltetésszerűen működni.

Hirdetés

Fura anomáliákat tapasztalhatott az, aki az elmúlt egy-két órában megnyitotta az Instagram felületét, ugyanis a felhasználók világszerte különböző problémákról számolnak be. Vannak, akiket új felhasználóként üdvözli a program, mások nem látnak posztokat, vagy ha igen, csak régebbieket.

Nagyjából egy órája kezdtek el jelentkezni a gondok, ekkor fordultak a felhasználók a Downdetectorhoz, ahol egyre többen jelentik a problémákat.

Hirdetés

Bár az Instagram még nem ismerte el, hogy gondok vannak, nem csak néhány felhasználó érintett. Nem működik a sztorik posztolása, a kommentelés, a keresés sem, vannak, akiket kiléptetett a rendszer. Mivel a közösségi oldal illetékesei nem reagáltak, nem tudni még, mikor állhat helyre a rend.

Mindenesetre reméljük, nem tart majd sokáig a jelenlegi helyzet, újra böngészhetjük influenszerek nem túl diszkrét hirdetéseit, válogatott kutyás és cicás képeket, vagy ismerőseink mérsékelten érdekes tartalmait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.