Hirdetés

Visszafogott, cserébe olcsó a vivo új telefonja



|

A vivo Y54s nem csúcskészülék, támogatja azonban az 5G-t és egészen barátságos árcédulával kerül a piacra.

Hirdetés

A nyár folyamán mutatta be a vivo az Y53s névre keresztelt mobilját, a gyártó pedig nem sokáig húzta a folytatást, máris itt van az Y54s, amiben a Dimensity 700 SoC ketyeg, a dobozból pedig az Android 11-es alapú OriginOS 1.0-val indíthatjuk a mobilt. Nem a legvadabb specifikáció, amit a 128GB UFS 2.1-es tároló sem tesz magasabb polcra, a 6GB memória pedig szintén átlagosnak tekinthető a mai androidos mobilok piacán.

Hirdetés

A vivo Y54s 5G egy 6,51-es LCD kijelzőn kommunikál, tetején pedig egy apró cseppformájú notch rejti a 8MP-es előlapi kamerát. A kijelző egy olcsó telefonhoz hűen mindössze 60Hz-es és még csak nem is FHD+, helyette HD+ felbontást kapott.

Az akkumulátorra nem lehet panasz, a mobilt egy 5000 mAh egység üzemelteti, a töltést pedig USB-C porton keresztül veszi fel, töltőtől függően akár 18W-os sebességgel. A vivo Y54s két SIM-kártya befogadására lesz képes, megtalálható rajta a már külön funkcióként számon tartott 3,5mm-es jack, rendelkezik e-sport-móddal és 4D Vibrations fantázianévvel ellátott rezgőmotorral is, ami még jobb játékélményt ígér.

A vivo Y54s 5G egy egészen barátságos belépő kategóriájú készülék lenne, a gyártó azonban egyelőre nem tervezi a kínai piacon kívül is értékesíteni. Ott 1699 CNY-ért, azaz átszámolva körülbelül 86 ezer forintért lesz kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.