Hirdetés

Visszatérnek a Google kísérleti funkciói



|

Ezúttal az androidos Google app kaphat egy kísérleti Labs funkciót, ami a Google szokatlan újdonságait teheti elérhetővé a kíváncsiak számára.

Hirdetés

Az Androidra írt Google app legújabb bétája olyan rejtett kódsorokat tartalmaz, amelyek közelgő új funkciókra utalnak. A 9to5Google szerint többek között új eszközökön válhat elérhetővé a Google Assistant, több nyelvet támogat majd a Continued Conversation funkció, illetve egy új Labs funkció is jön az alkalmazásba. 

Hirdetés

A Google régen is engedte a felhasználóinak, hogy teszteljék a kísérleti funkciókat az egyes termékeiben. Ezeket tetszés szerint lehetett engedélyezni vagy letiltani, és idővel eldőlt, hogy elég hasznos és stabil-e valami a végleges megjelenéshez vagy pedig inkább a kukába való. 

A Google Labs weboldalon új webes appokkal és egyebekkel lehetett kísérletezni, egészen 2011-ig. A Gmailben is volt egy Labs szekció, amelynek hála lehetett például késleltetni a levelek elküldését, és így az utolsó pillanatban még visszahívni azokat, ha valami mégis rosszul sikerült. A Gmail Labs többé nem érhető el az átlagfelhasználók számára (csak a G Suite-ügyfeleknek). 

Azt sajnos nem tudni, hogy a Google milyen kísérleti funkciókat adna az androidos felhasználók kezébe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.