Hirdetés

Viszik az emberek az iPhone 12-t, mint a cukrot



|

Ming-Chi Kuo szerint nagy siker az iPhone 12, 2021-ben pedig érkeznek az új Macek és a megújult Apple Watch.

Hirdetés

Az Apple iPhone 12 mobiljai alapvetően remek fogadtatásban részesültek, egyedül a töltő hiánya és a szörnyen magas európai, főleg hazai árak okoztak felháborodást. Persze a MagSafe töltőnek sok hátránya van, az 5G hasznosságáról pedig egyre nagyobb a vita, de az új dizájn és a gyorsabb Apple chip önmagában is elég indok lehet a váltásra. És az emberek viszik is az új iPhone-okat. 

Hirdetés

A neves Ming-Chi Kuo szerint az Apple a vártnál jóval több iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max mobilra kap megrendelést, furcsa módon a sima iPhone 12 és a mini verzió nem igazán keresettek. A vártnál szintén jóval nagyobb a kereslet az új iPad Air iránt is, és nagyon sokan viszik az M1 processzoros Maceket is, továbbá jól fogy az Apple Watch Series 6 és Watch SE is. Az AirPodsok iránt viszont sokkal alacsonyabb a kereslet, mint bárki gondolta. 

Kuo kitért arra is a legutóbbi jelentésében, hogy mivel készül 2021-re az Apple. Szerinte az iPhone 12 négy méretben jön, a Pro változatok ultraszéles kamerái f/1.8-as, 6P-s, autofókuszos megoldások lesznek. Az új iPad Pro tabletek mini-LED-es kijelzőkkel és 5G-vel futhatnak be 2021 első felében, a normál iPad és iPad mini frissítése után. Szintén jövőre várható az új MacBook Pro 16 és Pro 14, valamint az új iMac. Az AirPods 3 pedig csak 2021 vége felé jöhet, ahogy a megújult Apple Watch Series 7 is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.