Hirdetés

VR-ban tarthatunk meetingeket a Vive Sync segítségével



|

A HTC programja főleg azoknak a cégeknek lesz hasznos, ahol több alkalmazott is rendelkezik Vive-val.

Hirdetés

A kialakult helyzet miatt még a kevésbé népszerű videókonferenciás alkalmazások is előtérbe kerültek, a legnépszerűbbek pedig rohamos tempóban fejlődnek, hogy a felhasználók minden igényét ki tudják elégíteni. A legtöbb megbeszéléshez elég a Zoom, a Google Meet, a Discord vagy akár a Facebook Messenger, de aki valami igazán különlegeset szeretne, annak a Vive Sync lesz a legjobb választás - már ha megvan hozzá a kellő felszerelés.

Hirdetés

A HTC programjával a virtuális valóságban tarthatunk előadásokat, melyen minden résztvevő (legfeljebb 30) saját avatarjával jelenhet meg. Mindenki láthatja az időt, a kivetítőn PDF fájlok, videók vagy PPT-k futhatnak a OneDrive integrációnak köszönhetően, 3D-s FBX, OBJ vagy Unity-modelleket lehet megjeleníteni, és egy tollal lehet jegyzetelni, de a lustábbak rögzíthetik a teljes összejövetelt.

A szolgáltatás a cégek számára egészen 2020 végéig ingyenes lesz, a nyílt béta a Vive oldaláról érhető el. Természetesen minden résztvevőnek szüksége lesz egy HTC Vive eszközre a csatlakozáshoz, ami jelentősen leszűkíti a potenciális felhasználói bázist, de akik ki tudják használni, jól szórakozhatnak vele. Komoly meetingeket nehezen tudunk elképzelni VR-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.