Hirdetés

48 megapixeles kamerát villantott a Vivo S6 5G



|

Kiderült, hogy milyen lesz az új 5G-s mobil dizájnja, egy 22 éves kínai színész reklámozza az új mobilt.

Hirdetés

A Vivo hazánkban még nem olyan ismert márka, azonban a világ egyik legnagyobb okostelefon-gyártójáról van szó, és idővel Európában is nagyobb erőkkel lehet majd jelen. A gyártó legújabb készüléke a Vivo S6 5G lesz, amely elvileg március 31-én érkezik, és most sok dolog kiderült róla. Ami azt illeti, az egész dizájnra fény derült, ugyanis a hivatalos, renderelt képek mellett promóanyagok is vannak, amelyeken a márka nagykövete, a 22 éves Turbo Liu színész látható a mobillal. 

Hirdetés

A képek alapján négy hátlapi kamerát kapnak a leendő vásárlók, és a Vivo már előre megszellőztette, hogy a fő szenzor 48 megapixeles lesz. A specifikációkról egyéb nem derült ki egyelőre, de valószínűleg a NEX 3 vagy S1 Pro modellekben látotthoz hasonlít majd a kamerarendszer. 

Két színátmenetes modell már biztos lesz, az egyik a sötétkék és a fehér színeket, a másik a rózsaszín-kék-fehér színeket variálja, és mindre két szelfikamera kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.