Hirdetés

Víz alatti módot kaphat az iPhone XI



|

Esőben és víz alatt is gond nélkül lesz használható a következő Apple okostelefon kijelzője, hála a víz alatti módnak.

Hirdetés

Ming-Chi Kuo továbbra is úgy tűnik, hogy mindenkinél jobban tudja, mire készül az Apple. A múlt hónapban árulta el, hogy három 2019-es iPhone-re számíthatunk most szeptemberben, változatlan kijelzőmérettel. Az iPhone XI 5,8 hüvelykes, az iPhone XI Max 6,4 hüvelykes, az iPhone XR (2019) 6,1 hüvelykes panelt kap majd. 

Hirdetés

A legtöbben egyetértenek abban Kuoval, hogy a két prémium Apple mobil megint OLED-képernyőt kap, de az "olcsóbb" iPhone XR ismét LCD-panellel jön. Az USB-C-re váltás egyre valószínűtlenebbnek tűnik, ugyanakkor tripla hátlapi kamerát kap majd mindkét drágább modell. A harmadik szenzor nem ultraszéles lesz, hanem ToF kamera. Egy még pontosabb mélységérzékelést tesz lehetővé, és speciális AR-funkciókat is biztosíthat. 

Max Weinbach pedig még a Samsung Unpacked rendezvénye táján tudott meg néhány érdekességet, amire az MWC és a Galaxy S10 miatt még csak most figyelt fel igazán a média. Weinbach forrásai szerint az új iPhone-ok egy szabadalmaztatott víz alatti móddal érkeznek majd, amelynek hála víz alatt is használhatóak maradnak. Vagyis a képernyő pontosan ismeri fel az érintéseket akkor is, ha nagy esőben vagy víz alatt nyomkodjuk. 

Szintén egyetért a legtöbb elemző és iparági forrás abban, hogy az Apple az összehajtható és az 5G-s iPhone-nal is kivár, azok leghamarabb jövőre debütálhatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.