Hirdetés

Vízszintesen lehetne összehajtani a Samsung Galaxy Fold 2-t



|

Új szabadalmak árulkodnak a dizájnról, amit a Samsung a 2020-as összehajtható mobiljához választana.

Hirdetés

A kezdeti igen komoly problémák ellenére végül mégis a Samsung lehet az a gyártó, amely a Royole-t leszámítva elsőként hoz igazi összehajtható mobilt a piacra. A dél-koreai gyártónak volt elég ideje átgondolni a hibás dizájnt, sőt, a jövőbeli modelleken is dolgozott már. 

Hirdetés

Erre bizonyítékok azok a dizájnnal kapcsolatos szabadalmak, amelyek az EUIPO adatbázisában jelentek meg nemrég, és betekintést nyújtanak abba, hogy milyenek lehetnek a 2020-as Galaxy Fold 2 modellek. 

A szabadalmakat ezúttal 2 héten belül jóváhagyták, pedig az EUIPO-nál ez általában több hónapot vesz igénybe. 

Az új Galaxy Fold méretei hasonlóak lesznek az eredetihez, azonban a zsanérokat ezúttal vízszintesen helyezhetik el, vagyis másképp lehet majd összehajtani a mobilt. Emiatt a külső kijelző mérete is nagyobb lehet, a készülék kicsit pedig kézikonzolra hasonlítana. 

A tippek szerint 2020-ban akár a belépő- és a középkategória felé is nyithat az összehajtható eszközökkel a Samsung. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.