Hirdetés

A Vodafone Magyarország ügyfelei dühösek az e-mail-címeik elvesztése miatt, de mit gondoltok erről ti?



|

Könnyes búcsút kell venni a upcmail.hu és a chello.hu végződésű e-mail-címektől, de mennyire baj ez valójában? Titeket kérdezünk.

Hirdetés

Nemrég arról számolt be a Media1, hogy dühös olvasói leveleket kapott a Vodafone-UPC ügyfeleitől, melyekben a felhasználók a szolgáltató e-mail-címeikhez kapcsolódó változtatásokat kifogásolták. A Vodafone ugyanis kihasználatlanságra hivatkozva bejelentette, meg fognak szűnni a upcmail.hu és a chello.hu végződésű e-mail-címek. Ez elsősorban a céges szférában jelent gondot, de természetesen a magánszemélyek esetében is okozhat kellemetlenségeket. 

A Media1 megkereste a Vodafone Magyarország Sajtóosztályát, itt pedig azt a választ kapták, hogy a UPC-től átvett Webmail szolgáltatást "kihasználatlanság miatt" fogják megszüntetni. Felmerül a kérdés, hogy mit tehet ilyen esetben az előfizető. 

Hirdetés

Nos, közülük egy ügy a jelek szerint úgy érezte, ő például elég sokat, így felvette a kapcsolatot a szolgáltatóval és egy esetleges pert is meglengetett feléjük. Vele ugyancsak a Media1 beszélt, az ügyvéd állítása szerint pedig azt állította, mások is kereték már panaszaikkal a Vodafone-t, de velük nem foglalkozott a cég. 

Mi most a ti véleményetekre lennénk kíváncsi: érintene egyáltalán benneteket, ha a szolgáltatótok hasonlóan járna el? Vagy épp a Vodafone-nál vagytok és az ő eljárásukról osztanátok meg a véleményeteket? Az alábbi szavazás ebben segít, de természetesen lent a kommentek között hosszabban is kifejthetitek a gondolataitokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.