Hirdetés

Volt hírszerző állítja, hogy földönkívüli biológiai anyagokat találtak az amerikaiak



|

A légierő egykori tisztje szerint nem emberi eredetű repülő tárgyak is vannak az USA birtokában.

Hirdetés

David Charles Grusch, az Egyesült Államok légierejének egykori tisztje júniusban hozta lázba a világ UFO-rajongóit, amikor arról beszélt, hogy az USA kormányának földönkívüli eredetű azonosítatlan repülő tárgyak vannak a birtokában, az állításait pedig a The Debrief szerkesztősége több jelenlegi és aktív nyugállományú tiszten keresztül is megerősítette.

A korábban a Nemzeti Térinformatikai Hírszerző Ügynökség és az azonosítatlan légi jelenségeket (Unidentified Aerial Phenomena, UAP) vizsgáló Unidentified Aerial Phenomena Task Force munkatársaként is dolgozó férfi kijelentéseinek hatására az Egyesült Államok Kongresszusa vizsgálatot rendelt el, amelynek keretében a héten tartottak meghallgatást.

Hirdetés

A kifejezetten az UAP-k témájára koncentráló kérdezz-felelek Grusch mellett két másik tanúnak, a haditengerészet parancsnokaként leszerelt David Fravornek és az ex-pilóta Ryan Gravesnek is szót adott. Ami Gruscht illeti, az egykori hírszerző megismételte, hogy a kormány nem ember alkotta repülő tárgyakat raktároz, és azt állította, hogy ismeri is ezek pontos helyét.

David Charles Grusch és a másik két tanú a kongresszusi meghallgatáson
David Charles Grusch és a másik két tanú a kongresszusi meghallgatáson

A republikánus párthoz tartozó Nancy Mace ennek kapcsán tette fel a kérdést, hogy amennyiben léteznek a lezuhant járművek, a pilóták testét is sikerült-e megtalálni. Grusch pedig úgy felelt, hogy a roncsok begyűjtésekor néhány esetben biológiai anyagokra bukkantak, amelyek a témára közvetlen rálátással bíró forrásai szerint nem emberi eredetűek voltak.

Magyarán a szivárogtatóvá lett extiszt állításai alapján az USA kormánya nemcsak idegenektől származó repülő szerkezeteket, de akár űrlények maradványait is rejtegetheti. Grusch értesüléseinek legizgalmasabb részleteit azonban nem ismerhetjük meg, a férfi ugyanis ragaszkodott hozzá, hogy bizonyos dolgokat csak zárt ajtók mögött fed fel a vizsgálóbizottság tagjainak.

Azt ugyanakkor egy további kérdésre válaszolva közölte, hogy szakmai és személyes megtorlások is érték, mióta elkezdte nyilvánosságra hozni az UAP-vonatkozású információkat, valamint hogy több embert is ismer, akiknek fizikai bántalmazásokat kellett elszenvednie annak érdekében, hogy a kormány eltussolhassa a földönkívüli technológiák létezését.

Ami a másik két tanút illeti, Fravor (aki aktív pilótaként, 2004-ben maga is látott egy azonosítatlan légi jelenséget) arra hívta fel a figyelmet, hogy szükség lenne egy UAP-bejelentő rendszer létrehozására, Graves pedig hozzátette, hogy az ilyen találkozások 95%-a bejelentetlen marad a téma megbélyegzettsége miatt. Az Egyesült Államokban 2021-ben pörgött fel az UAP-téma, miután a Pentagonnak egy törvénynek megfelelve jelentést kellett készítenie az észlelésekről, amely végül több mint 500 esetet hozott nyilvánosságra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.