Hirdetés

Volt olyan, aki Android nélkül kapott Pixel 2 XL-t



|

Többen kaptak már olyan modellt, amely nem volt hajlandó betölteni, mert hiányzott róla az operációs rendszer.

Hirdetés

Sorra kezdtek el felbukkanni az olyan meglepő beszámolók, amelyek szerint egy-egy felhasználó Android operációs rendszer nélkül kapta meg a várva-várt Google Pixel 2 XL okostelefonját. 

Hirdetés

A készülék a bekapcsolás után egyből azt közölte a felhasználóval, hogy nem találja a rendszert, emiatt pedig nem indul el. Ez igen kellemetlen meglepetés. 

Mindez egy újabb olyan tétel a listán, ami erősen megkérdőjelezi a Google minőségirányításának munkáját. Bár a cég bízik a készülékben, ezért 2 év garanciát ad rá és 3 évnyi Android-frissítést kínál, a Pixel 2 XL-lel sok a baj, a kijelzőtől kezdve a felső hangszóróig. Az olyan apróságokról már nem is beszélve, mint a betervezett, végül elkaszált USB-C-s fülhallgató. Azóta csoportos kereset benyújtását is megtervezték a Google, az LG és az HTC ellen. 

Az operációs rendszerrel pórul járt felhasználók szerencséjére a Google azonnal cserélte a hibás modelleket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.