Hirdetés

Ha nem akarsz sokat bajlódni a billentyűzet-egér kombó megtalálásával, ez a csomag tökéletes lesz neked



|

Robusztus kialakítású billentyűzetet keresel, amely állja a strapát, bármit is játszol? Mutatunk egyet - amely mellé ráadásul egy egér is jár!

Hirdetés

Nem könnyű feladat PC-hez játékra is ideális egeret és billentyűzetet választani, sok szempontot figyelembe kell venni. Az ár csak az egyik, de ha szempont, hogy olcsón úszd meg, választhatod például ezt a csomagot, ami a PCW Max előfizetéssel együtt most nagyon kedvezményes áron lehet a tiéd, ráadásul egy rakás extra is jár hozzá! Részletek a linken!

A VIKING-2 gamerbillentyűzet a White Shark egyik legjobb ár-érték arányú klaviatúrája, amelynek gombjai membrános kialakítással készülnek, és háttérvilágítással is rendelkeznek. Strapabíró fém készülékház és egy első ránézésre nem feltétlen látható, de annál hasznosabb, integrált mobiltartó is van a szolgáltatásai között. A klaviatúra szettben is kapható, mégpedig egy olyan egérrel, amely külső és belső tulajdonságai alapján is tökéletesen passzol hozzá.

Hirdetés

Kellemes gombok fémvázon

Az Apache-2 csomag egy billentyűzet és egy egér párosából áll, amelyekben közös a robusztus felépítés, valamint az, hogy játékhoz tervezett perifériákról van szó. Az angol kiosztású klaviatúra 104 gombot tartalmaz és vezetékes, igazi érdekessége pedig az, hogy borítása fémből készült, amely egyszerre nyújt elegáns megjelenést és robusztus felépítést. A 470×185 mm-es billentyűzet természetesen teljes méretű gombokat kapott, amelyek mögött LED-ek adják a többféle színárnyalatból választható háttérvilágítást. Érdekes és hasznos extra, hogy a készülékház felső részét középen úgy alakították ki, hogy oda egy telefont éppen be tudj állítani.

Színben és formában a szettben lévő egér is igazodik a billentyűzethez, de természetesen a gombok és az a felület, amelyen a tenyér nyugszik, műanyagból készültek. Az egér hat gombbal rendelkezik, a sztenderd páros és a közöttük lévő, ugyancsak megnyomható görgő mellett találsz rajta egy DPI-választót, valamint a hüvelykujj alatt egy alapesetben előre és vissza funkciókra beállított, de átprogramozható gombpárost is. Az egér szintén vezetékes (USB-s), hiszen a villámgyors és garantáltan lagmentes kapcsolatot csak így lehet biztosítani, vezetékmentes kapcsolat esetén nem (vagy csak nagyon drágán). Optikai szenzora 1200, 1600, 2400 vagy 3200 dpi-s érzékenységre állítható, így bármilyen játékhoz vagy alkalmazáshoz hozzáigazítható a sebessége. Természetesen LED-világítás is került bele, amelynek színét négyféle árnyalatból választhatod ki.

Szerezd meg ajándékba!

A White Shark Apache-2 gamer csomagot a PCW Max év végi előfizetői akciójának keretében most ajándékba választhatod PCW Max Prémium éves előfizetéshez. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.pcwplus.hu/csomag oldalra és itt ezt a csomagajánlatot választani. Figyelem! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.