Hirdetés

Fullos gamer szett olcsón, extrákkal - ha ránk hallgatsz, ezzel nem jársz rosszul!



|

A Comanche-3 csomag tartalmazza az összes olyan kiegészítőt, amire a gondtalan játékélményhez szükséged lehet, ráadásul mindez ajándékba a tiéd, ha előfizetsz a PCW Max év végi akciójának keretében.

Hirdetés

Minden gamer tudja, hogy a kifogástalan játékélményhez olyan perifériák is kellenek, amiket órákon át kényelmes használni. Összeszedhetjük ezeket egyenként, vagy választhatunk olyan csomagot, mint az alább bemutatott White Shark Comanche-3, amiben minden megvan: egy fejhallgató, egy egér, egy billentyűzet és egy egérpad. És mindez a PCW Max előfizetéssel most extra olcsón lehet a tiéd - a linken megtalálsz minden infót arról, hogy mit kapsz és mennyiért! De előbb nézzük, mit kínál a Comanche-3.

Nemcsak a kezdő, hanem a haladó gamerek számára is ideális választás ez az összeállítás, amely kedvező árszint mellett tartalmaz négy, dizájnban és tudásban egyaránt egymáshoz passzoló kiegészítőt.

Hirdetés

Játék a fényekkel

A Comanche-3 szett alapját a 104 gombos, de nyolc extra multimédiás gombot is tartalmazó billentyűzet jelenti, amely természetesen vezetékkel kapcsolódik a számítógéphez. A membrános kialakítású billentyűk csendesen és pontosan dolgoznak, az összeakadást pedig garantáltan kiküszöböli, hogy az elektronika másodpercenként egyszerre akár 10 gomb leütését is képes érzékelni. A gombok alatt állítható színű, LED-es világítás dolgozik, amelynek "mintája" és fényereje egyaránt az egyéni ízlésedhez igazítható.

Az egér tudását szintén a játékosok igényeihez igazították: vezetékes kialakítása például késlekedés nélküli reakciót jelent a játékoknál. Az egérbe optikai szenzor került, amelynek felbontása négy lépcsőben állítható, 1200 és 3200 dpi között. Ez azt jelenti, hogy az egér sebességét bármilyen játékhoz (vagy alkalmazáshoz) pillanatok alatt hozzá tudod igazítani. A felbontást a görgő mögött elhelyezkedő gombbal módosíthatod, a hüvelykujj alá eső két gombhoz pedig a gyárilag beállított "előre" és "vissza" funkciók helyett személyre szabott utasításokat is rendelhetsz. A 1,5 méteres vezeték szintén USB-csatlakozót használ. Az egér mellé egy kiváló minőségű, 32×24 cm-es egérpad is tartozik.

A szett negyedik eleme a 40 mm-es driverekkel rendelkező, zárt kialakítású headset, amely 20-20 000 Hz közötti hangok megszólaltatására képes. Társaival ellentétben nem USB-csatlakozót használ, hanem két jack csatlakozót, így nemcsak a számítógéppel tudod együtt használni, hanem bármilyen, analóg kimenettel rendelkező eszközzel.

Szerezd meg ajándékba!

A White Shark Comanche-3 gamer készletet a PCW Max év végi előfizetői akciójának keretében most ajándékba választhatod PCW Max Ultimate éves előfizetéshez. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.pcwplus.hu/csomag oldalra és itt ezt a csomagajánlatot választani. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.