Hirdetés

A White Shark és Sbox fülhallható-trió most extra olcsón lehet a tiéd



|

Rengeteg előnnyel jár a teljesen vezetékmentes fülhallgató. Mutatunk háromféle TWS-fülest, amelyek jól szólnak és bármelyik a tiéd lehet ajándékba, ha előfizetsz a PCW Max év végi akciójának keretében.

Hirdetés

TWS rendszerű, vagyis teljesen vezetékmentesen használható fülhallgatóval utazni, irodában dolgozni, vagy akár az otthon játszani is nagyon kényelmes és számtalan előnnyel jár. A kapcsolódás szinte bármilyen eszközhöz megoldott, legyen az PC, mobil, konzol vagy éppen okostévé. A használathoz semmiféle különleges tudásra nincsen szükség, csupán párosítod, behelyezed a füledbe és máris élvezheted a zenét, játékot vagy filmet. Persze minden ember fülmérete más és más, ezért léteznek olyan TWS fülhallgatók, amelyeken a szilikon harangot cserélheted kisebb vagy nagyobb méretűre.

A PCW Max év végi előfizetői akciója keretében most akár ezeket is megkaphatod ajándékként, ha éves PCW Max csomagot választasz. Jár persze mellé minden ilyenkor szokásos extra a digitális magazintól a vírusirtón és más szoftvereken át a reklámmentességig. A részleteket megtalálod ezen a linken.

Hirdetés

A nyitott rendszerű füldugónak is megvan az előnye, ezeknél a külső hangokat könnyebben meghallod a zene mellett és a füled még véletlenül sem izzad be. TWS-füles választásánál érdemes a méretet, a vezérlőszerveket, a hangzást és az üzemidőt is figyelni, a drágább modelleknél pedig az aktív zajszűréshez is ragaszkodni.

White Shark Hyperbeat

A White Shark új, Hyperbeat fülhallgatója miniatűr, dizájnos tokba került, amely átlátszó fedelű - csakúgy, mint a nyitott kialakítású (tehát nem szilikonharangos) füldugók szárai. A 13 mm-es driverek erőteljes mélyeket képesek megszólaltatni kellően nagy hangerővel, ráadásul a frekvencia-átvitel is teljes (20 - 20 000 Hz). A töltés mindössze 1-1,5 órát vesz igénybe Type-C porton keresztül, cserébe 2-4 óra beszélgetési, illetve zenehallgatási időt kapsz. Ha a tokba is visszahelyezed néha a fülest, az üzemidő akár 3-4× is hosszabb lehet. A legújabb Bluetooth 5.3-as szabványt használja a Hyperbeat, ami 8 méteres távolságon belül biztosítja a stabil vételt.

Sbox EB-TWS538B

Meglepően kicsi, a fülbe szilikon haranggal illeszkedő TWS-füles az Sbox 538-as modellje. A miniatűr méret ellenére a 8 mm-es driverek kellően erőteljesek, ráadásul a szilikonharangok a passzív zajszűrésben is jeleskednek. A BT 5.2 kapcsolat és a Type-C port természetesen adott, a 3 órás üzemidőt pedig a tokot is bevetve akár 5-6×-osára növelheted. Ha mégis töltésre kerül a sor, ez mindösszesen 1 órát vesz igénybe.

A TWS538-nál nem csupán a füldugók méretét sikerült minimalizálni, a tok is nagyon kicsi lett, mindössze 44×44×35 mm-es. Természetesen a mikrofon itt is megtalálható, így a telefonálás, vagy digitális asszisztens irányítása ezzel a fülessel is megoldott.

Sbox EB-TWS99W

Több szempontból is különleges ez az Sbox TWS99W fülhallgatója: nem csupán fehér, hanem 4 mikrofont is rejt magában. Ez nem felesleges túlzás, hanem az aktív zajszűrés miatt fontos (ANC), ami kiszűri a felesleges, zavaró zajokat és te már csak a zenét hallod, tisztán és hangosan. Ehhez Bluetooth 5.3-as kapcsolatot és 10 mm-es drivereket használtak a tervezők, valamint cserélhető szilikonharangokat, hogy már a passzív zajszűréssel is kirekesszék hallójáratodból a kellemetlen zörejeket. A TWS99W a Type-C porton csupán 2 óra alatt feltöltető, cserébe pedig 3,5-4,5 órányi zenelejátszást biztosít. Ez persze jelentősen kitolható, a tok képes a füldugókat akár 5× is újratölteni.

Szerezd meg ajándékba!

A White Shark és Sbox TWS-fülhallgatókat a PCW Max év végi előfizetői akciójának keretében most ajándékba választhatod PCW Max Prémium vagy Ultimate éves előfizetéshez. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.pcwplus.hu/csomag oldalra és itt ezt a csomagajánlatot választani. Figyelem! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.