Hirdetés

Wi-Fi forradalom a márciusi PC Worldben



|

A legjobb routerekkel, mechanikus billentyűzetek megatesztjével, valamint GeForce RTX 2060 bemutatóval érkezik legújabb lapszámunk, amely mellé az Android Superguide legfrissebb számát is ajándékba adjuk.

Hirdetés

Ahogy a gáz, a villany és a víz, úgy az internetelérés is teljesen természetes, magától értetődő közüzemi szolgáltatás szinte minden háztartásban. Az már azonban egészen más kérdés, hogy a választott kapcsolat mennyire gyors, van-e a lakás minden pontján Wi-Fi-jel, hány eszközt képes kiszolgálni a központ, milyen extra szolgáltatások érhetők el és a legfontosabb: mennyire biztonságos az otthoni hálózat. Friss magazinunkban a legegyszerűbb és legolcsóbb szolgáltatói megoldástól indulva megmutatjuk, hogy a piacon elérhető megoldások mire képesek, illetve összehasonlító tesztünkből azt is megtudhatod, hogy mire képesek napjaink legjobb mesh rendszerei, illetve közülük melyek számítanak jelenleg a legjobbnak.

Összehasonlító tesztjeinkből az is kiderül, hogy jelenleg melyik a legjobb piacon kapható GeForce RTX 2060-as videokártya, megfizethető A3-as nyomtató, illetve mechanikus billentyűzet. Utóbbi esetben a piacon kapható hét legjobb terméket eresztettük egymásnak.

Tippjeikből pedig kiderül, hogy miként érdemes egy meglévő otthont felokosítani, mi minden történik akkor, amikor bekapcsolod a számítógépedet, telefonodat, melyek a Firefox és a Chrome rejtett beállításai, valamint hogy miként lehet a Windows 10 Home rendszerekhez Pro funkcionalitást adni.

Ezúttal is számos ajándékkal lepjük meg olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül ajándékba adjuk az online tartalmak letöltésére használható MovieJack 1 évig használható licencét, valamint az Android Superguide legfrissebb számát.

További témáink részletesen:

Top 10 IT-mítosz

Félreértett technológiák, feleslegesen magasztalt vagy éppen megvetett megoldások, berögzült szokások. Mítoszok, amelyekben még mindig nagyon sokan hisznek, feleslegesen.

Windows 10 Home 2.0

Még mindig az olcsóbb Windows 10 Home fut a legtöbb PC-n, amiből jó néhány hasznos funkció hiányzik. Megmutatjuk, hogyan aktiválhatod mégis a Pro változat extráit.

Tiszta udvar, okos ház

Az ötvenes évek futurológusai mind olyan lakásokról álmodtak, amelyek automata gépezetekkel könnyítik meg életünket. Ez a jövő már meg is érkezett, bár tökéletesnek azért még nem neveznénk az utópiát.

Így indul a géped

A számítógép használata a bekapcsológomb megnyomásával kezdődik. Elvárjuk, hogy a rendszer pillanatok alatt készen álljon, miközben a vas kritikus jelentőségű munkát véget.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.