Hirdetés

Windows 10 és Office ennyire olcsón? A hír igaz!



|

Megérkezett a nyári hőség, ne hagyd, hogy még a Windows és Office árai miatt is főjön a fejed. Mutatunk egy kihagyhatatlan akciót!

Hirdetés

Nyáron általában kevés a számítástechnikai témájú leárazás vagy speciális akció, már csak ezért is érdemes rászabadulni arra a Windows 10 és Office promócióra, amelyet a Keysworlds webáruház oldalán találhatsz. Az amúgy is olcsó árak mellé ugyanis egyrészt egy különleges 1+1 akciót kínálnak Office és Windows 10 csomagokkal, de az önálló árak is a padlóig tolhatóak a PC World olvasóknak járó kuponkódokkal. Nézzük az egyes akciókat külön-külön!

Hirdetés

Olcsó Office mellé ingyen Windows 10

Az egyik nyári akcióban most kuponkódra sincs szükség, kifejezetten egyszerű a használata: vásárolj az alábbi Office kiadások közül, és automatikusan ingyen Windows 10 jár mellé. Mutatjuk, hogy néz ki ez a gyakorlatban:

Spórolj 50%-ot az Office-on!

Ha csak az irodai szoftvercsomagra van szükséged, használd az Emnew50 kuponkódot, és az alábbi árakon vásárolhatsz!

38% kedvezmény Windows 10-re!

Az Emkeys38 kuponkód 38% további kedvezményt biztosít minden akciós szoftver árából és a Windows 10-ből.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.