Hirdetés

Mészárlást rendez január 14-én a Microsoft, addig élhet a Windows 10 Mobile és a Windows 7



|

Január 14-ig kitolta a Windows 10 Mobile támogatását a Microsoft, aznap viszont a mobilos rendszer mellett a Windows 7 is búcsúzik.

Hirdetés

A Microsoft talán az ünnepek miatt, de úgy döntött, hogy nem december 10-én vonja ki végleg a forgalomból a Windows 10 Mobile-t, hanem január 14-én. 

Hirdetés

Ekkor végleg megszűnik a támogatás, nem lesz több biztonsági frissítés sem a rendszerhez. Persze ez már kevés embert érint, a Microsoft már 2017 októberében azt mondta, hogy többé nem koncentrálnak a mobilos Windowsra. 

A Microsoft nem árulta el az okát annak, hogy miért tolta ki a Windows 10 Mobile támogatását, de van rá esély, hogy egyszerűen csak egyetlen nap alatt akar megszabadulni a régi és elavult operációs rendszereitől. Szintén január 14-én áll le a támogatása ugyanis a Windows 7-nek, vagyis sokak kedvence megy nyugdíjba. 

A redmondi csapat már sokszor figyelmeztette a felhasználókat, most viszont már tényleg itt az ideje modernebb rendszerre és eszközre váltani. Ez manapság Androidot vagy iOS-t, illetve Windows 10-et jelent (a Microsoft is ezekre koncentrál leginkább a termékeivel). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.