Hirdetés

Unalmas lett a Windows 10 November 2019 nagy frissítése



|

Elindult a Windows 10 nagy November 2019 frissítése, azonban a csomagba nem sok újdonság került.

Hirdetés

Útjára indult a Windows 10 következő nagy frissítése, amely a Windows 10 November 2019 nevet kapta. 1909-es verzióként is ismerhetjük, azonban hiába számít nagy frissítésnek, csalódik majd, aki új funkciók tömegét szeretné tesztelni. Legalábbis az első reakciók mindenfelé arról szólnak, hogy biztos változott ez-az a motorháztető alatt, de használat közben nem sok változással lehet találkozni.

Hirdetés

Mondjuk azt a Microsoft is előre jelezte, hogy a mostani nagy frissítőcsomag inkább stabilitási és kompatibilitási problémákat orvosol, nem annyira a látványos újításokról szól. Szerencsére azért némi teljesítményjavulásra lehet számítani, illetve egyes részeken is módosítottak a Start menüben, az Intézőben. 

Az új Windows 10 a zárolt képernyőn már a külső hangasszisztenseket is támogatja, frissült az értesítések kezelése, az Intéző keresési találatainál pedig már az online OneDrive-tartalmak is megjelennek. 

A Windows Update-en keresztül elérhető nagy frissítést a Microsoft reményei szerint a felhasználók minden eddiginél nagyobb szabadság mellett dönthetik el, hogy mikor töltik le és telepítik. Aki pedig nem akarja manuálisan megkeresni és installálni, annál nem erőlteti az automatikus frissítést egészen addig a Microsoft, amíg a Windows 10 aktuális verziója nem ér a támogatás végéhez. Mondjuk az is érdekes, hogy hiába szóltak korábban arról a hírek, hogy ez lesz az első újraindítást nem igénylő frissítés, nálunk simán jelzett a telepítés végén, hogy leszünk szívesen nyomni egy rebootot. Mindegy is, felment, nem fagyott ki, ez a lényeg. Nektek fent van már? Tapasztaltatok bármi újat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.