Hirdetés

Végre megújult médiavezérlőket kaphat a Windows 10



|

A legújabb előzetes buildben már helyet kaptak azok a megújult médiavezérlők, amelyeket sokan kértek már a Microsofttól.

Hirdetés

A Windows 10 legújabb előzetes buildje több érdekességet is tartogat. Sokak örülhetnek majd a Linux-fájlok teljes integrációjának az Intézőben, de akad egyéb újdonság is a 19603-as buildben, amit elrejtett a Microsoft. Például felújított a médiavezérlőket, erre pedig sokan vártak már. A Tálcán lévő hangerőszabályzóra nyomva innentől kezdve ugyanis egy új médiavezérlő panel ugrik fel. Ez pedig már nem hat elavultnak, sokkal jobban illik a Windows 10-hez, ráadásul több funkciót is kínál, és azt is mutatja, éppen milyen dal játszódik a háttérben. 

Hirdetés

Egyelőre csak a tesztelők érik el a funkciót, ráadásul nekik is trükközniük kell, ha használni akarják. Vagyis igazából várni kell rá, hogy a Microsoft befejezze a munkát a megújuló vezérlőrészen, és azt hivatalosan is aktiválja az előzetesekben, majd a stabil verzióban. Van rá esély, hogy a végleges változat nem olyan lesz, mint a jelenleg előcsalható. 

A pletykák szerint egyébként ez a Windows 10X-be is készülhetett, és van rá esély, hogy a Windows 10 egyre több ebből származó újítást kap meg idővel. Erre szükség is lehet, ugyanis a Windows 10X-re építő új Microsoft-eszközök, amelyeket oly sokan vártak, leghamarabb 2021-ben jelenhetnek meg a hírek alapján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.