Hirdetés

Windows 10-zel és Snapdragon 855-tel jöhet a Samsung Galaxy Book S



|

A szivárgások alapján készül a Galaxy Book S, ami a Galaxy Book 2 utódja lehet.

Hirdetés

Először a Geekbench adatbázisában bukkant fel egy rejtélyes Samsung készülék, ami Windowst futtatott és 8-magos processzort használt. A 2,84 GHz-es órajelet nézve hamar rá lehetett jönni, hogy egy Snapdragon 855-ös SoC dolgozott benne. 

Hirdetés

Később érkezett a Bluetooth SIG tanúsítványa, most pedig Evan Blass olajat öntött a tűzre, és megerősítette, hogy a Samsung tényleg dolgozik a Galaxy Book S-en. 

Bár túl sok részlet egyelőre nem derült ki a hibridről, úgy néz ki, hogy az SM-W767 modellszámú újdonság alapvetően a Galaxy Book 2 utódja lesz, és a Bluetooth 5.0-t is támogatja. 4 helyett pedig már 8 GB RAM lesz benne. 

A Geekbench-en látott eredményeken túl sokat gondolkozni nem érdemes, azok ugyanis még nem pontosak. Az eszköz a tesztelési fázisnál tart, ráadásul egyelőre csak 32 bites operációs rendszert futtatott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.