Hirdetés

Windows PC összekapcsolása okostelefonnal - ezt még ma érdemes kipróbálnod



|

A Windows funkcióit bemutató sorozatunkban ezúttal a Telefon-kapcsolat (Phone Link) következik, amely sok mindenre jó, főleg akkor, ha Samsung mobilod van.

Hirdetés

A telefongyártók elég régen rájöttek arra, hogy van ráció a telefon és a számítógép összekapcsolásában, de igazán jó alternatíva mind a mai napig nem született - legalábbis Android fronton, hiszen az Apple természetesen kihasználta helyzeti előnyét, és remek átjárást biztosít az iPhone-ok és Macek között. A Windows és Android világ azonban nem volt ennyire szerencsés, univerzális és jól működő megoldás nem készült. A Microsoft végül meglátta a piaci rést, és elkészítette a Your Phone alkalmazást, amely a Windows 10 és szinte bármilyen androidos telefon összekapcsolását tette lehetővé. A funkció természetesen a Windows 11-nek is szerves része, azóta pedig nevet is váltott: ma már Phone Link, vagyis Telefon-kapcsolat néven kell keresned a rendszerben. Megmutatjuk, mit tud - és azt is, hogy mire nem képes ez a funkció.

 

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.