Hirdetés

Windowsos VR-headseten dolgozik a Samsung



|

Beépített AKG fejhallgatóval licitálna rá az egyszínű mezőnyre a Samsung.

Hirdetés

A virtuális valóság piacának egyik legmeghatározóbb szereplője a Samsung, hála a Gear VR headseteknek, amelyek a Samsung okostelefonokkal hozzák el a VR-élményt. 

Hirdetés

Twitteren közzétett szivárgások és fotók alapján azonban a Samsung a PC-s VR-mezőnybe is betörne, méghozzá egy windowsos kevert valóságra építő saját headsettel. 

A Microsoft kevert valóságára építő headsetet kínál már az Acer, az ASUS, a Dell, a HP és a Lenovo, ugyanakkor a Microsoft szabványai miatt ezek közel egyformák, és mind ugyanazt a kontrollert használja. 

Kontrollerben a Samsung is ugyanarra épít, és követi a redmondi specifikációkat: várhatóan két 1440 x 1440-es kijelzőt, 110 fokos látómezőt, 90 Hz-es frissítési rátát, mozgás- és pozíciókövetést kapunk. 

A Samsung megoldása felnyitható kijelzőt kap, vagyis gyorsan visszatérhetünk a valóságba, ha meguntuk a VR-t. A dél-koreai gyártó saját headsete azonban rálicitál az eléggé egyszínű mezőnyre, és kiemelkedve abból, beépített AKG fejhallgatót is kínál. 

A többi kevert valóságos headset októberben jelenik meg, de azt nem tudni, hogy a Samsung sajátja mikor kerül a boltokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.