Hirdetés

Záporoznak majd 2020-ban az 5G-s Xiaomi mobilok



|

A Xiaomi azt ígéri, hogy jövőre minden 250 eurónál drágább okostelefonja támogatja majd az 5G-t.

Hirdetés

Lei Jun, a Xiaomi ügyvezetője az idei évben árulta el, hogy a vállalata legalább 10 új 5G-s okostelefont szeretne a jövőben a piacra dobni. Egy kínai rendezvényen pontosította az ígéretét. 

Hirdetés

Ezúttal már arról beszélt az ügyvezető, hogy jövőbeli minden 250 eurónál drágább Xiaomi okostelefon támogatja majd az 5G-t. A gyártó elnöke azt is hozzátette, hogy a tervek szerint 70 millió 5G-felhasználót szereznek majd 2020-ban, és több mint 100 iparágba juttatják el az 5G-t. 

Jelenleg a Xiaomi csak a Mi Mix 3 5G-vel van jelen a kategóriában, a Mi 9 Pro 5G ugyanis kizárólag Kínában érhető el, a Mi Mix Alpha pedig inkább prototípus, mint megvásárolható termék. Egyes pletykák szerint csak 500-at gyártanak belőle. 

2020-ban a várakozások szerint az olcsóbb, nem Pro verziós modellekbe is eljuthat az 5G. Az pedig szinte biztos, hogy a Mi 10-es csúcsmobilok és a következő Black Shark gamermobil 5G-képesek lesznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.