Hirdetés

Minden eddiginél gyorsabban tölthet a Xiaomi új 5G-s mobilja



|

Még az Oppo sebességrekorder technológiájára is rálicitálna a Xiaomi 66 wattos gyorstöltési rendszere.

Hirdetés

A kínai 3C archívumából kiderült, hogy a Xiaomi nemrég egy új készülék hitelesítését kérelmezte. Ez a mobil 5G-s lesz, azonban ennél érdekesebb, hogy 66 wattos gyorstöltést támogat majd. 

Hirdetés

A kétsávos 5G-képes mobil nagy előrelépést hoz majd a gyorstöltés terén. A Xiaomi legjobbja ilyen téren a nem igazán elérhető Mi Mix Alpha, amely 40 wattos töltésre képes. 

Sajnos a 3C az akkumulátor kapacitásáról nem árulkodik, és további konkrétumok sincsenek a készülékről. A tippek szerint a Mi Mix 3 5G vagy a Mi 9 utódjáról lehet szó. 

Az viszont biztos, hogy a 66 wattos gyorstöltéssel a világ jelenlegi leggyorsabb megoldására is rálicitál a Xiaomi. A csúcsot ugyanis az Oppo Reno Ace tartja 65 wattos megoldással: ez 0-ról 100-ra egy 4000 mAh-s akkut 28 perc alatt tölt fel. Természetesen túl látványos előrelépésre nem lehet majd számítani, elvégre az 1 éves, 50 wattos SuperVOOC is csak 2 perccel lassabb a gyakorlatban, mint a 65 wattos verzió. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.