Hirdetés

A tömegeknek készült a Xiaomi Mi 10 Youth Edition mobil



|

Hivatalos, renderelt képek és specifikációk is érkeztek, majd be is bemutatkozott a Xiaomi Mi 10 szériába érkező egyik újabb okostelefon.

Hirdetés

A Xiaomi egy-egy mobilsorozaton belül elég sok modellt mutat be mostanában, sőt, a Redmi modelleket is gyakran átkereszteli más névre. A Xiaomi Mi 10-es széria sem egy vagy két típusból áll, ezt jelzi, hogy kiegészült a sorozat a Xiaomi Mi 10 Youth Editionnel. Erről Xiaomishka jóvoltából gyakorlatilag minden kiderült, hivatalos, renderelt képek is voltak, nem sokkal ezután pedig a hivatalos bemutatót is megejtette a gyártó. A készülékbe valóban az 5G-képes Snapdragon 765G került. 

Hirdetés

A Mi 10 Youth Edition több eltérő konfigurációban jön. Lesz 6 + 64 GB-os, 6 + 128 GB-os, de 8 + 256 GB-os modell is. A 6,57 hüvelykes AMOLED-kijelző 2400 x 1080-as felbontást kap, sajnos csak 60 Hz-es képfrissítéssel. Ez alá 4160 mAh-s akku kerül (22,5 wattos gyorstöltő van hozzá), rá pedig az Android 10 és a MIUI 12 felületét rajzolja ki a rendszer. 

A 192 grammos, 164,06 x 72,77 x 7,98 milliméteres készülék 48 megapixeles fő kamerát és 16 megapixeles szelfikamerát kap, van infraport, jackcsatlakozó.  A hátlapon akad továbbá 8 megapixeles ultraszéles és egy makrókamera, valamint egy 5x-os optikai zoomra képes telefotós lencse. A színválaszték nagy, az árak kedvezőek: Kínában 297 dollárnak megfelelő összegbe kerül a belépőmodell, a legdrágább pedig megáll 395 dollárnál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.