Hirdetés

Így néz ki a Xiaomi Bosszúállók-mobilja



|

A Redmi K20 Pro mobil már egy ideje elérhető, a Xiaomi almárkájából ez az első igazi csúcsmobil. Most pedig jön egy Avengers kiadás, amiről már nézhetők az első képek.

Hirdetés

A villámgyorsan fejlődő és terjeszkedő Xiaomi májusban mutatta be a Redmi K20 pro készüléket, amely egyrészt arról felismerhető, hogy a felső kávából kipattanó szelfikamerát kapott, így a 6,39 hüvelykes fullHD+ AMOLED kijelző szabadon terpeszkedhet el az egész előlapon. Másrészt pedig kifejezetten jóféle hardveres hátteret kapott, a Snapdragon 855 rendszerchip, 8 GB RAM kombó mellett 48 megapixeles hátlapi kamera (plusz egy 8 megapixeles másodlagos lencse), 4000 mAh kapacitású akku jellemzi. A motorosan kitolható szelfikamera egyébként 20 megapixeles.

Hirdetés

Ilyen jellemzőkkel már eleve egész jól hangzik az összeállítás, ráadásul a vörös és kék árnyalatú fémborításba csomagolt mobilok kezdőára 350 euró környékén maradt, tehát a Xiaomi azzal tudott nagyot gurítani, hogy még csúcskategóriában is képes volt tartani a kiváló ár-érték arányt.

A bemutatón még csak említés szinten esett szó arról, hogy a Marvel-univerzum aktuális filmsikerével összebútorozva a K20 Pro kap egy speciális kiadást, Avengers Edition néven. Ez a verzió mostanában kerül majd a boltokba, és a tesztelők már megkapták az első kipróbálható példányokat ezek közül az egyikről készültek a mostani felvételek. A Bosszúállók: Végjáték filmben látható futurisztikus páncél-uniformisokra hajazó kialakítást kapott a mobil hátsó panelje, az ezüst színvilág mellett a filmre utaló vonalak és 3D felületkezelés jellemzi.

Az ugyan nem látszik a képeken, de a telefon bekapcsolása után az Android fölé telepített launcheren is egy hasonló színekkel és formákkal operáló téma fogad. Azt viszont még nem hozták nyilvánosságra, milyen memória és háttértár opciókkal lehet hozzájutni a különleges telefonhoz, ahogy az árcímkét sem ismerjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.