Hirdetés

Végre könnyebben fedezhetsz fel tartalmakat a YouTube appon belül



|

Több évnyi tesztelést követően mindenkihez megérkezik a mobilos appba a tartalmak felfedezését segítő Explore fül.

Hirdetés

A YouTube végre mindenki számára elérhetővé teszi a mobilos alkalmazásán belül az Explore fület - erre több évnyi tesztelés után kerít sort. Ebben a szekcióban lehet hozzáférni a felkapott videókhoz és más egyéb tartalomkategóriákhoz, amelyeket egyedi gombok alá rendeznek. Olyan ez, mint egy központi hub a népszerű tartalmakhoz. Ezzel váltják le a Trending fület, és az ikon is változik, mégpedig iránytű jellegűre. Android és iOS mobil operációs rendszerekre az "új" funkció néhány napon belül válik elérhetővé elvileg mindenki számára. 

Hirdetés

Amint ez megtörténik, könnyebb lesz rátalálni a feltörekvő és népszerű művészekre, celebekre, influenszerekre, illetve olyan tartalmakra, amiket mindenki néz. 

Az új szekció okostelefonokon és táblagépeken is látható lesz, és vannak igazából olyanok, akik már hónapok óta elérik, mert a Google néhány felhasználót már rég bevont a tesztekbe. Azt nem tudni, hogy a tesztidőszak folyamán pontosan mikor változtatott a Google, de azt igen, hogy a felhasználói visszajelzéseket figyelembe vették. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.