Hirdetés

Így lehet majd feltölteni a dalokat a YouTube Musicra



|

A hivatalos támogatói dokumentum megléte arra utal, hogy hamarosan érkezik a felhős könyvtár.

Hirdetés

Nem is olyan régen derült ki, hogy a Google már teszteli a dolgozói segítségével a YouTube Music felhős könyvtárát. A hivatalos támogatói dokumentum pedig most megérkezett a funkcióhoz, ebből derül ki, hogyan működik majd, hogyan lehet dalokat feltölteni. Mindez pedig arra utal, hogy hamarosan meg is érkezik az új funkció. Amint elérhetővé válik, a dalokat és az albumokat a weben keresztül is fel lehet tölteni, a fájlok behúzásával vagy a profilképre kattintás után. 

Hirdetés

A YouTube Music a FLAC, M4A, MP3, OGG és WMA fájlokat támogatja, megfelelő metaadatokkal és borítóképpel. A feltöltést külön sáv erősíti meg, ugyanakkor a Google figyelmeztet, hogy időbe telik, mire a könyvtárban felugrik a feltöltött zene. A szolgáltatás pedig automatikusan törli a duplikátumokat, kétszer tehát nem lesz meg semmi. 

A Google ezzel a lépéssel viszont még nem költözteti a Play Zene könyvtárakat. Az érintett felhasználóknak tovább kell még várniuk azért, hogy zökkenőmentesek költöztethessék át a zenéiket. A YouTube Music felhős könyvtára ugyanakkor azoknak is elérhető (reklámmentesen és offline), akik nem prémium előfizetők. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.