Hirdetés

Itt az összekötő, aki a YouTube és a sztárjai között közvetít majd



|

Matt Kovalakides segíti majd a YouTube-ot és annak legnagyobb celebjeit abban, hogy megértsék egymást, és a döntések ne befolyásolják negatívan a tartalomgyártókat.

Hirdetés

A YouTube mostanra tisztában van vele, hogy a platformon tevékenykedő sztárok nagyon érzékenyek. Elég egyetlen változtatás egy algoritmusban vagy egy jogvédelmi ügy, és egy YouTube-celeb megélhetése, jövedelme veszélybe kerül. A youtuberek nagy szerencséjére egy közülük már a YouTube-on belül dolgozik, ráadásul azért, hogy segítsen közvetíteni a platform celebjei és maga a YouTube között. Matt Kovalakides szerint mindkét oldal számára nagy kihívás, hogy megértsék egymást. Ő most azonban szeretné áthidalni a szakadékot. 

Hirdetés

Az összekötőnek rövid idő alatt sok dolgot kellene megoldania, a YouTuberek ugyanis rengeteget panaszkodnak a váratlan változtatások miatt, amelyek hatással vannak a nézőszámra, illetve a nem egységes szabálybetartással is akadnak gondok. Maga a YouTube pedig sokszor kommunikál hiányosan, így a tartalomgyártók akaratukon kívül is megszeghetik a szabályokat. 

Valószínűleg a videós tartalomgyártók és a YouTube között ezzel még nem oldódik meg minden probléma, egy ember ehhez kevés lenne. Sok bajtól megkímélheti magát viszont mindkét oldal, mielőtt egy-egy eset botránnyá fajulna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.