Hirdetés

Mindegy, mit hallgatsz - ezzel a fülessel semmi nem fog megzavarni



|

Zárd ki a zavaró zajokat világodból, és koncentrálj arra, ami igazán fontos. Ebben nagy segítség a LAMAX Dots3 ANC a TWS fülesek új generációjából, ami ugyan kicsi, mégis rettentő sokáig bírja.

Hirdetés

Folyamatosan változnak mobilhasználati szokásaink, amihez az eszközeinknek is igazodniuk kell. Alapvető és érthető igény volt, hogy a kábelektől szabaduljunk meg, ám legalább ennyire elvárható az is, hogy a zajokat is zárják ki a fülhallgatók, miközben kicsik, szépen szólnak és sokáig bírják.

Erre mind képes a LAMAX Dots3 ANC, ami nemcsak, hogy magával ragadó hangzást ígér, de zajos környezetben is képes megőrizni a tisztaságot és a mélységet.

Hirdetés

Nem csak zenére

A zenehallgatás során alapvetően fontos, hogy megfelelő méretű és erejű hangszórók szólaltassák meg a hangokat, ám épp ennyire lényeges ezek meghajtása, valamint a mikrofonok minősége is. Utóbbi szerepeltetése nem egyértelmű ebben a felsorolásban, hiszen miért is kéne mikrofon a zenehallgatáshoz? Hát azért, mert a Dots3 ANC vezérlése ezeket használja fel, hogy rögzítse a környezeti zajokat, majd egy ezekkel ellentétes hullámformát létrehozva elnyomja azokat. Az eredmény egészen lenyűgöző: a hangból kikerülnek a zajok és csak a kristálytiszta zene marad. Ez már csak azért is jó, mert ezáltal nem szükséges a zenédet zajos környezetben bömböltetni ahhoz, hogy halld is, elegendő kellemes hangerőszintet beállítani - így sem fogsz lemaradni egyetlen hangról sem.

Manapság azonban már nem minden a mobil zenehallgatás - ennél nehezebb feladat elé állítja a TWS fülhallgatókat a mobil játékok világa. Itt nem elegendő, ha zajmentesen, szépen és erőteljesen szól a zene és az effektek, kritikusan fontos, hogy a késleltetés minél rövidebb legyen. Szerencsére a LAMAX Dots3 ANC-nél ez is megoldott, ami a modern elektronikának köszönhető. A füles Bluetooth 5.3-on kapcsolódik mobiloddal, ami 15 méteres hatótávolságon belül használható. A fülhallgató AAC és SBC kodekeket ismer, amivel eljuttatja a zenét a 10 mm-es driverekhez. A miniatűr, mindössze 5 grammos füldugókba összesen 6 mikrofon került, így akár 40 dB-es hangelnyomásra is képes. Érthető igény az is, hogy néha halld, mi zajlik körülötted. Erre szolgál az Átlátszó üzemmód, ami különösen utazáskor, vagy például vonatra, repülőre várakozásnál lehet hasznos.

A Dots3 ANC természetesen a digitális asszisztenseket is támogatja, legyen az a Siri vagy a Google Asszisztens. A vezérlést is megoldották a mérnökök, a füldugók külső része érintésérzékeny, itt tudod a fontosabb parancsokat egy-egy pöccintéssel elérni. A sportolás sem maradt ki a repertoárból, amit az izzadság- és nedvességtűrés segít, emellett pedig hasznos funkció, hogy akár egy füldugó használatát is támogatja a Dots3 ANC.

Minden akadályt vesz

A TWS fülhallgatók jelentős részének gyenge pontja az üzemidő és a töltés. Nos, a LAMAX Dots3 ANC-nél ilyen problémától nem kell rettegned. Az USB Type-C-re kapcsolt tokban 1,5-2 óra alatt feltöltheted fülesedet, majd akár 10 órán keresztül hallgathatod kedvenc zenéd, filmed, esetleg játékod (ez az érték 50%-os hangerőszint esetén értendő). Ha néha-néha a tokba is visszateszed a füldugókat, akár a 42 órás üzemidőt is elérheted, ami rendkívüli a mezőnyben.

Miután emberek vagyunk, nem újdonság, hogy füleink mérete sem egyforma. A LAMAX éppen ezért háromféle szilikonharangot is mellékelt a fülhallgatóhoz, hogy garantáltan kényelmes legyen az akár hosszútávú viselet.

A LAMAX Dots3 ANC kiváló választás azok számára, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni sem a hangzás minőségében, sem a kényelemben. Legyen szó hosszú utazásról, mobiljátékokról vagy csak a mindennapokat kísérő zenei aláfestésről, ez a kis eszköz mindig kéznél van és jó hasznát fogod venni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.