Hirdetés

Snapdragon 865-ös és 5G-s csúcsmobilt hoz a ZTE



|

Ami azt illeti, igazából már be is mutatta az Axon 10s Pro okostelefonját a ZTE.

Hirdetés

A kínai ZTE 2018-as éve elég nehézkesnek bizonyult az amerikai kereskedelmi korlátozások miatt, egy darabig a cég jövője is bizonytalan volt. Idén az Axon 10 Pro mobillal azonban már a csúcsmezőnybe tért vissza a vállalat, jövőre pedig innen folytatja az utóddal. 

Hirdetés

Ez egyben Snapdragon 865 csúcslapkát és 5G-támogatást is jelent. Ami azt illeti, az új prémium mobilt már be is mutatta a ZTE. Ez lesz az Axon 10s Pro, amely 2020 elején, 450 dollártól lesz elérhető. Az ár persze a kínai piacra értendő, nyugaton többe kerül majd. 

A Snapdragon 865 mellé LPDDR5 memória és UFS 3.0 tárhely jár majd, a ZTE MiFavor szoftvere pedig az Android 10-re építkezik. 

A hátlapra három, az előlapra egy kamera kerül, az ujjlenyomat-olvasót a kijelzőbe építik. Ezekről több információt még nem árult el a gyártó, ellenben a MiFavor felület támogatja majd a rendszerszintű sötét módot, új ikonokat hoz és a teljesítményt is optimalizálja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.