Hirdetés

120 Hz-es kijelzővel támadnak az MSI gamerlaptopjai



|

A GE63VR/73VR notebookokba kerülő 3 ms-os, 120 Hz-es panelek világelsőséget jelentenek a laptopok piacán.

Hirdetés

Az MSI piacra dobja a GE63VR/73VR gamerlaptopjait, amelyek a piac legjobb kijelzőivel érkeznek. A notebookok világában ezek ugyanis az első 3 ms-os válaszidejű, 120 Hz-es képfrissítésű panelek. 

Hirdetés

A képernyők ráadásul 94 százalékban képesek lefedni az NTSC tartományt, vagyis szélesebb színskálával dolgoznak az átlagosnál - és még a HDR-t is támogatják a jobb színek és kontraszt érdekében. A két modell egyébként 15,6 és 17,3 hüvelykes átmérővel rendelkezik, full HD-s vagy 4K-s felbontással egyaránt létezik. 

Belül egy hetedik-generációs Intel Core i7-es CPU lapul NVIDIA GPU-val, ami a GeForce GTX 1050 Ti-től kezdve a GTX 1070-ig bármi lehet. A két memóriahelyre 2400 MHz-es modulok illeszthetőek, maximum 32 GB kapacitásban. 

A 2,5 hüvelykes HDD-t egy NVMe meghajtó egészíti ki, de akár két NVMe SSD is kérhető RAID0-ban. Akad még egy ESS SABRE HiFi DAC is a laptopban, a hangzásért pedig a Dynaudio hangszórók felelnek, a szokásosnál nagyobb méretben. 

Az MSI a sportautók formavilágát szem előtt tartva tervezte a laptopokat, de persze a Cooler Boost 5 hűtőtechnológia is befolyásolta a dizájnt. Az 1,9 milliméteres leütési távolságú billentyűzet remek visszajelzést ad, van optimális WASD zónája és RGB-s világítása. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.