Hirdetés

144 Hz-es képfrissítéssel támadnak a játékosoknak szánt BenQ Mobiuz monitorok



|

24 és 27 hüvelykes méretben is elérhetőek az új BenQ Mobiuz gamermonitorok, és megérkezett a profiknak szánt SW321C 32 hüvelykes változata is.

Hirdetés

A BenQ elhozta a piacra az új Mobiuz monitorsorozatát, amelyet kifejezetten játékosoknak szán. A 24,5 hüvelykes Mobiuz EX2510 és a 27 hüvelykes Mobiuz EX2710 egyaránt full HD-s IPS-panelt kaptak, 144 Hz-es képfrissítéssel, 1 milliszekundumos válaszidővel, 400 nites fényerővel, 1000:1 kontrasztaránnyal. A 8-bites panelek az sRGB 99 százalékát fedik le. Ezen felül intelligens HDRi és testre szabott 2,5 wattos hangszórók (treVolo) jellemzik a képernyőket. A megjelenítést a környezeti fényhez igazítják a monitorok, a HDRi pedig részletes sötét területeket mutat anélkül, hogy a világos részeket feláldozná. 

Hirdetés

Az eltérő játékokhoz készült a Light Tuner 20 színbeállítása, a black eQualizer a sötét területeket világosítja még tovább, a Scenario Mapping funkció pedig a bemeneti jel alapján vált beállításokat. Mindkettő támogatja AMD FreeSyncet, továbbá a BenQ Eye-Care-t. 100x100-as VESA rögzítés is lehetséges, csatlakozókból pedig jack, két HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.2 akad, a magasság pedig állítható a talpnál. Az augusztusban és szeptemberben érkező monitorok ára 260 és 300 euró. 

Szintén most érkezett az SW321C 32 hüvelykes változata. Ez egy professzionális monitor fotó- és videoszerkesztéshez, 32 hüvelykes méretben, 4K-s panellel, HDR10-támogatással és Paper Color Sync funkcióval a pontos nyomtatási előnézetekhez. Kifejezetten fotósoknak tervezték, hogy nyomtatás előtt olyan színeket lássanak, amelyekkel később is találkoznak majd. A panel további különlegessége, hogy minimálisra csökkenti a tükröződést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.