Hirdetés

24 GB GDDR6 memórival érkezhet a legerősebb RDNA 3-as videokártya



|

Nagyon várjuk, hogy hivatalosan is bejelentse az AMD, milyen lesz a Radeon RX 7900 XTX.

Hirdetés

A múlt héten már lehetett hallani pletykákat azzal kapcsolatban, hogy az AMD mire készül a Radeon 7900 XT-vel. A hírek szerint az a modell 20 GB GDDR6-os memóriával érkezik és egy visszafogottabb Navi 31 XT GPU-ra épül majd.

Az első kalkulációk alapján valószínűleg már ez is versenyben lesz az Nvidia RTX 4090-nel, az AMD azonban még egy videokártyán dolgozik, ami még erősebb specifikációval érkezhet.

Hirdetés

A Benchlife úgy tudja, az AMD a legerősebb modellnek a Radeon RX 7900 XTX nevet adta. Ez a Navi 31 XTX GPU-ra épül, és 24 GB GDDR6-os memóriával dolgozik. A Navi 31-es GPU a hírek szerint támogatja a 3D V-Cache technológiát az Infinity Cache érdekében, ez azonban még mindig nem a csúcs.

A hírek szerint van még egy fejlesztés alatt álló GPU. Az egyelőre nem ismert Navi 3X lapka még a korábbiaknál is nagyobb teljesítményt nyújthat, arra azonban kevés az esély, hogy ez még a Radeon RX 7000-es családban debütáljon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.