Hirdetés

5 profillal, 10 programozható gombbal és ennél is több RGB zónával támad a Razer új egere



|

A vezeték nélküli Cobra Pro cég eddigi legfejlettebb perifériája.

Hirdetés

A periféria-gyártók folyamatosan próbálnak egymásra licitálni egyre könnyebb egerekkel, amelyek mindeközben minden eddiginél precízebb szenzort, több gombot, testreszabhatóbb RGB világítást és hosszabb üzemidőt kínálnak. A Razer most új versenyzőt küld ringbe a prémium szegmensben, ami a Cobra Pro nevet kapta, és mindent tud, amit egy Razer egértől elvárhatunk.

A Cobra Pro összesen 10 programozható gombot tartalmaz. Ezek közül mondjuk az egyik az egér alján található, szóval játék közben nem kifejezetten hasznos, de nem is erre találták ki: ezzel válthatunk az 5 eltárolt profil között, így aztán a különböző játékokban vagy szoftverekben automatikusan a felprogramozott kiosztást és érzékenységet használja az egér. Optimális esetben egyébként a Razer Synapse szoftverben is be lehetne állítani az automatikus váltást, de tekintve, hogy a történelem legrosszabb driveréről beszélünk, talán nem baj, hogy nem csak ott tudjuk ezt megoldani.

Hirdetés

A szimmetrikus dizájn egy 17 millió szín megjelenítésére képes, 11 különböző programozható területből álló Razer Chrome RGB-t rejt, ami mellé új generációs optikai kapcsolókat és egy Focus Pro 30K szenzort kapunk. Ha valaki nem éri be ennyivel, a Razer Mouse Dock Pro segítségével feltolhatja a polling rate-et 4000-re. A Hyperspeed Wireless technológiát használva 100 óra az üzemidő, ha munka közben csak a Bluetooth pörög, akkor ez 170-re kitolható.

A Razer Cobra Pro 170 dolláros áron kerül a boltokba. Ha valakinek tetszik a dizájn, de beéri egy vezetékes, 8 gombos változattal, az lecsaphat a normál Cobra változatra 40 dollárért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.