Hirdetés

A Capcom menő billentyűzetekkel örvendezteti meg a Street Fighter-rajongókat



|

A Capcom és a Higround együttműködéséből többféle Street Fighter tematikájú periféria született.

Hirdetés

A Street Fighter-rajongók most épp az érkező hatodik epizód tartja lázban, de a Capcom gondosan ügyel arra, hogy azért az új játék megjelenéséig is legyen miért szélesre tárni a pénztárcájukat. Most például bejelentették, hogy a Higrounddal együttműködve újra Street Fighter tematikájú billentyűzeteket és egérpadokat dobnak piacra.

Nem is akármilyen grafikák kerültek a billentyűzetekre: az egyiken Akumáról látható egy közeli kép, ezt Edayan for Super készítette 2001-ben még a Street Fighter 2: Turbo Revivalhöz. A második periférián Ryu és Chun-Li mutat be egy pazar hadokent, illetve lightning kicket, míg a harmadikon a Street Fighter II: Champion Edition egyik key-artja látható egy csomó karakterrel. 

Hirdetés

Az egéralátétek (nincs erre talán jobb magyar szó, de olyan méretes jószágokról van szó, melyekre nem csak az egész, hanem a billentyűzet is rápakolható) esetében leginkább a Street Fighter korai évei köszönnek vissza, klasszikus játékrészleteket csodálhatunk meg rajtuk.

Az alábbi galériában megnézhetitek mint a három bejelentett új billentyűzetet, valamint a három említett hatalmas egérpadot is.

Mit lehetne még ehhez hozzátenni? Shoryuken!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.