Hirdetés

A csúcsra járatta a rózsaszín dizájnt ez a különleges videokártya



|

Egy kínai gyártó egy GeForce RTX 3060-nal maxolta ki a cukiskodást.

Hirdetés

A széles kínálatnak hála ma már gyakorlatilag mindenféle színben és dizájnban építhetünk PC-t, csakis a pénztárcánk és a kitartásunk szabhat határt az elképzeléseink megvalósításának. Aki például azt szeretné, simán összeállíthat egy rózsaszín konfigurációt, az ehhez passzoló videokártyák esetében csupán a nyomtatott áramköri lap (PCB) fog kilógni a kompozícióból, mivel eddig nem tudtunk olyan hardverről, ami még ezt is átszínezte volna.

A hangsúlyos most az "eddig" szócska, egy nem kimondottan ismert kínai márka ugyanis a puzzle utolsó darabját is a helyére tette, egy pink PCB-vel érkező modellt dobva piacra

Hirdetés

Elsőként egy twitterező hívta fel a figyelmet a Zephyrtől érkező GeForce RTX 3060 ITX-re , majd a videokártyákra szakosodott VideoCardz is megerősítette, hogy korábban még ők sem láttak rózsaszín nyomtatott áramköri lappal ellátott diszkrét GPU-t.  Ami a dizájn többi részét illeti, a hardver fehér burkolatot kapott, japáncseresznye-mintázatú bevágásokkal és színes, festett alakzatokkal.

Az 86 ezer forintnyi jüanért kínált hardver az RTX 3060 Ti régebbi, GDDR6-os változatára épül, 8 GB memóriával és a szabványos 1750 MHz-es boost órajellel. Ez ugyan messze van a csúcsteljesítménytől, de a Steam áruház legfrissebb hardveres felmérése alapján még mindig az egyik legnépszerűbb grafikus gyorsítónak számít.

A rossz hír, hogy a gyártó csak a kínai piacon árusítja a kompakt ITX formátumú kártyát, így hiába is keresnék az európai boltok kínálatában a rózsaszín konfigok európai szerelmesei.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.