Hirdetés

A gamermobil, amiben több RAM zakatolhat majd, mint a legtöbb gamerlaptopban



|

Legalábbis egy frissen befutott Geekbench-teszt alapján, a hivatalos leleplezésre még várnunk kell egy bő hetet.

Hirdetés

Pár hete már írtunk az ASUS ROG Phone 5-ösének várható teljesítményéről, igaz, a Geekbench tesztprogram akkor előbukkant összegzőlapja még 16 GB-nyi memóriáról árulkodott.

Azóta újabb Geekbench-teszt érkezett: minden korábbi infó, összetevő ugyanúgy maradt, a pontszámok sem alakultak kirívóan másképp, egyvalami viszont változott az I005DB kódnevű, szinte biztosan a ROG Phone 5-höz köthető eszköznél, az pedig a memóriamennyiség, ami ennél a tesztnél már 18 GB-ra ugrott.

Hirdetés

Hogy végül tényleg ennyi RAM-mal érkezik-e a ROG Phone 5, arra az ASUS nemrég elindított visszaszámlálója alapján minden bizonnyal jövő héten, a mobil köré szervezett nyitóbulin derül fény hivatalosan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.