Hirdetés

A hivatalos dokkolót is lepipálja ez a LEGO-ból készült Steam Deck-állomás



|

A rajongói készítésű eszközzel akár gaming-laptopot is faraghatunk a Steam Deckünkből.

Hirdetés

A LEGO-kockák és a számítógépes játékok világának találkozására nemrég láthattunk egy elképesztő példát a LEGO saját gyártású, kísértetkastélyt formázó gaming PC-jének formájában, most viszont egy lelkes rajongó állt elő egy izgalmas alkotással.

A Quistnix nevű reddit-felhasználót egész pontosan a Valve hordozható PC-konzol hibridje, a Steam Deck ihlette meg, amelyhez LEGO-ból dobott össze egy praktikus dokkolóállomást, hadat üzenve 3D-nyomtatott kiegészítőkkel villogó fiataloknak.

Hirdetés

A konstrukcióról beszámoló poszt címe legalábbis a "mai gyerekeket" említi, akik a puccos 3D nyomtatóikkal nem is tudják, hogy mi mindenre képes a jó öreg LEGO ereje. A redditező egy összehajtható dokkolót épített az otthon heverő elemekből, amely a Steam Deck mellett még egy As-3410u mini USB-billentyűzetet is képes rögzíteni, kvázi gaming-laptopot varázsolta a Valve masinájából.

 

Ezzel pedig lényegében a Steam Deck hivatalos kiegészítőjét, a nemrég megjelent Steam Docking Stationt is túlszárnyalja, hiszen az nem tudja a billentyűzetes trükköt. Az egyetlen szépséghiba, hogy Quistnix nem tette közzé az építéshez szükséges instrukciókat, így legfeljebb a képekből következtethetnek azok, akik esetleg megkívántak egy saját LEGO Steam Deck dokkolóállomást.

A nagy kérdés már csak az, hogy a dán kockajáték árszabását ismerve vajon anyagilag is jobban járunk-e a barkácsolással, mintha csak befizetnénk a Valve 100 eurós dokkjára.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.