Hirdetés

A konzolodat és a MacBookodat is feldobhatod majd a Razer egyedi fóliáival



|

Minden nagyobb platformot felcsinosítanak a Razer Skin egyedi dizájnjai.

Hirdetés

A különböző játékok rajtját ünneplő vagy egyéb okokból megjelenő, limitált szériás kiadásoktól eltekintve a konzolgyártók nem igazán kínálnak sok lehetőséget, ha a dizájnról van szó, ezért az egyedibb megjelenésre törekedő vásárlók számára az utólagos fóliázás jelentheti a megoldást.

A gamer kiegészítőkre szakosodott Razer most ebbe a műfajba is beleüti az orrát, az eddig csak a saját márkás eszközeihez kapható Razer Skins termékcsalád kibővítésével.

Hirdetés

Az amerikai-szingapúri gyártó nemrég bejelentette, hogy ennek jegyében a jövőben PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam Deck és Nintendo Switch konzolokon, valamint bizonyos Apple MacBookokon is elérhetővé válnak a Razer Skins fóliák. A cég pontosan méretre szabott, szerszámok és hőpisztoly nélkül felhelyezhető ruhákat ígér a gépeknek, amelyek strapabíró 3M Controltac és Comply anyagból készültek, könnyű eltávolíthatósággal.

Az új fóliák június 22-én válnak elérhetővé az Egyesült Államokban és Kanadában, később viszont Európába és az ázsiai csendes-óceáni térségbe is elhozza őket a Razer. A költségeket illetően egyelőre csak az amerikai árcédulák ismertek: a Razer Blade laptopok és a támogatott MacBookok esetében 25 dolláros (kb. 8500 forint), a konzoloknál pedig 35 dolláros (kb. 12 ezer forint) darabárral számíthatunk.

A Razer Skin emellett a Razer Kishi mobilos kontrollerhez is választható, 20 dolláros (kb. 6800 forint) áron. A teljes repertoárt a Razer weboldalán találjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.