Hirdetés

A legnagyobb 4K-s, FreeSync 2-képes, HDR-es gamermonitor lett az ASUS ROG Strix XG438Q



|

43 hüvelykes a most bemutatkozott XG438Q, és 120 Hz-es képfrissítéssel dolgozik a 4K-s, HDR-képes monitor.

Hirdetés

Az ASUS bemutatta a ROG Strix XG438Q monitorát, ami a világ legnagyobb és leggyorsabb 4K-s, FreeSync 2-képes, HDR-es gamermonitora lett. 43 hüvelykes képátmérővel rendelkezik, a 4K-s panel 120 Hz-es képfrissítéssel operál, HDR-képes, a DCI-P3-at 90 százalékban fedi le. 

Hirdetés

Alapvetően a 43 hüvelykes panel mérete az első, ami ámulatba ejtheti a gamereket, de használat közben a minőségről és a gyorsaságról sem kell lemondani, amit a kisebb paneleknél szoktunk meg. A tükröződésmentes bevonat egységes vizuális élményt garantál bármilyen beltéri világítás mellett, így filmezéshez és játékokhoz is ideális a megjelenítő. 

A sima és szakadozásmentes élményről a 120 Hz-es frissítés mellett a Radeon FreeSync HDR és a FreeSync 2 technológia gondoskodik, így a HDR tartalmaknál megszokott input lagtól sem kell tartani. A GameFast Input technológia ezt ráadásul még tovább csökkenti. 

A fényerő akár 700 cd is lehet négyzetméterenként, és a DisplayHDR600-as plecsnit is megkapta a monitor, vagyis professzionális tervezőknek is ideális lehet. 

A kezelést egy mellékelt távirányító is segíti, amely a beépített 10 wattos hangszórók kezelésére is alkalmas. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.