Hirdetés

A Philips új SuperWide monitorja tényleg kitölti majd a látótered



|

Az újdonság egyaránt alkalmas a hatékonyabb munkavégzésre és persze a játékra.

Hirdetés

A Philips új SuperWide dokkoló monitorja valószínűleg sok gamer karácsonyi kívánságlistájára felkerülhetne. A Philips 45B1U6900CH két asztali kijelzőt és egy webkamerát egyesít egy összeállításban.

Az eszköz nagy, 44,5 hüvelykes (113 cm képátlójú), 5120 x 1440 felbontású képernyővel és számos egyéb, a professzionális multitaskingot segítő funkcióval rendelkezik, mint például: 5 megapixeles webkamera, USB-C dokkoló, RJ45 csatlakozó, 32:9 SuperWide formátum, 1500R görbület 178/178 fokos betekintési szög.

Két külön monitor használata helyett a SuperWide képernyő lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy könnyedén nyissanak meg több ablakot, és extra széles perspektívát kapjanak a videotartalmak megtekintéséhez.

Hirdetés

Emellett a monitor ívelt VA panelje széles, 178/178 fokos betekintési szöget eredményez, ami éles, nagy kontrasztú képeket és összességében még magával ragadóbb élményt nyújt.

Nagy örömünkre szolgál a Philips 45B1U6900CH megjelenése. A képernyő mérete és aránya, valamint az olyan kiegészítő funkciók, mint a dokkolás, a zajszűrő mikrofon és az 5MP-es webkamera ideális választássá teszik azok számára, akiknek igazán magasak az elvárásaik a monitorral szemben

- mondta Xeni Bairaktari, a Philips monitors és IT Accessories globális marketingvezetője.

A nagy képernyő mellett a Philips 45B1U6900CH felugró 5 megapixeles webkamerája is kulcsfontosságú az optimális munkavégzéshez. A jobb videóélményre optimalizált monitor zajszűrő mikrofonja is hozzájárul a gördülékenyebb kommunikációhoz. A kamera pedig a Windows Hello™ segítségével az egyéni termelékenységet is elősegíti; az arcfelismerő technológiának köszönhetően ugyanis minden felhasználó másodperceken belül bejelentkezhet összes Windows fiókjába.

További fontos funkció, amelyet érdemes kiemelni a munkaterület fejlesztése kapcsán, az USB-C dokkoló RJ45 bemenettel. Ezzel a dokkolóval a professzionális felhasználók RJ45 hálózati csatlakozással kapcsolódhatnak a hálózathoz, beállíthatják a csatlakoztatott eszközeik áramellátását, élvezhetik a nagy felbontású videokimenetet, és külső eszközt csatlakoztathatnak a nagy sebességű adatátvitelhez.

Az USB-C dokkoláson kívül a Philips 45B1U6900CH számos más olyan funkcióval is rendelkezik, amelyek segíthetik a szakembereket a napi feladatok elvégzésében. Ezek közé tartoznak többek között a következők: VESA Display HDR 400 tanúsítvánnyal rendelkező, kiváló minőségű színezés a képernyőn, fejhallgató-akasztó a könnyű tároláshoz, valamint MultiClient integrált KVM, amely lehetővé teszi, hogy ugyanarról a monitorról akár több gépet is vezérelhessünk. Mindemellett a monitor TÜV Rheinland Eyesafe RPF 50 minősítése a kijelzőn folyamatosan üzemelő kékfény-szűrővel védelmet biztosít a szem terhelésének csökkentése érdekében.

A Philips 45B1U6900CH SuperWide monitor már elérhető, 1189 euróba, azaz bő 446 ezer forintba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.