Hirdetés

A Razer bemutatta első 65 százalékos billentyűzetét



|

A Blackwidow V3 Mini Hyperspeed segít helyet spórolni, de megvan rajta minden, ami egy játékosnak kellhet.

Hirdetés

Egyre több olyan klaviatúra bukkan fel, amiről eltávolították a játékosok által ritkán használt numpadot; ezeket közül a tenkeylessek és a 60%-osnak a leginkább elterjedtek, de a Razer egy kicsit kevesebbet vágott le, amikor megalkotta a Blackwidow V3 Mini Hyperspeed mechanikus billentyűzetét. A vezeték nélküli vezérlőn a nyilak mellett szerepelnek programozható gombok is, amik alapvetően a delete, page up, page down és insert funkciókat látják el.

A 189,99 euróba kerülő periféria háromféleképpen tud csatlakozni: használhatjuk a 2,4 GHz-es USB vevőt, Bluetootht, vagy egy USB-C - USB-A kábelt. Minden esetben alacsony késleltetés és gyors válaszidő jár, a vevőhöz pedig további Razer eszközök kapcsolhatók, köztük a DeathAdder V2 Pro, a Naga Pro és az Orochi V2 egerek, amikkel a billentyűzet párosítható.

Hirdetés

Mechanikus, zöld és sárga kapcsoló közül választhatunk, melyek közül az előbbi kattogósabb, a gombok maguk pedig vastagok, textúrázottak, nem kopnak csillogósra az idő előrehaladtával. Az akkumulátor elvileg 200 órán át bírja, de ez függ az RGB háttérvilágítás fényerejétől is, amit a Synapse szoftverrel programozhatunk kedvünkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.