Hirdetés

A Razer új vezeték nélküli fejhallgatói drágán, feljavított képességekkel, RGB villogás nélkül jönnek



|

Három új fejhallgatóval támad a Barracuda-modellcsalád.

Hirdetés

A gamer termékekre szakosodott Razer az elmúlt hetekben valóságos szőnyegbombázás alá vette a piacot, hiszen sorra érkeznek a gyártó újdonságai. Áprilisban egy linuxos laptoppal és egy THX-hangzású soundbarral leptek meg minket, aztán jött az izmoktól duzzadó Razer Blade 15 notebook és a pihekönnyű Razer Viper Pro egér.  

Most pedig három új fejhallgatót kaptunk a Razer Barracuda és Barracuda Pro, valamint a mikrofonos Barracuda X frissített változatának képében. Mindhárom modell vezeték nélküli kapcsolattal csatlakozik, és jelentősen jobb hangzást ígérnek az apró füleseknél.

Hirdetés

A trió csúcsán a Barracuda Prót találjuk, melyet Razer SmartWitch Dual Wireless (2,4 GHz és Bluetooth) technológiával vérteztek fel az eszközök közötti gyors váltás érdekében. A kiemelkedő hangélményről az 50 mm-es TriForce Titanium meghajtók, a THX akromatikus hangerősítő és a THX Spatial Audio térhangzás gondoskodik, hibrid aktív zajszűréssel (ANC). Ráadásként kettős integrált zajszűrő mikrofonokat és plüss-műbőr memóriahabos párnákat is kapunk, az USB-C-ről tölthető akkumulátor üzemidejére pedig 40 órát ígér a Razer. A Barracuda Pro forgalmazása május 31-én indult, 289,99 eurós (kb. nettó 115 ezer forintos) ajánlott fogyasztói áron.

Ami a normál Razer Barracudát illeti, ebbe is került SmartSwitch, 50 mm-es TriForce Titanium meghajtók, THX Spatial Audio hangzás, kettős zajszűrő mikrofonok és 40 órás üzemidővel kecsegtető akku, a többi jóságról viszont le kell mondanunk, illetve a fülpárnák esetében sincs plüss-műbőr, csak FlowKit memóriahab. Cserébe jutott bele 3,5 mm-es csatlakozó és jóval barátibb, 189,99 eurós (kb. nettó 76 ezer forintos) áron juthatunk hozzá, az értékesítése pedig szintén május 31-ével vette kezdetét.

A paletta alját képviselő Barracuda X 119,99 euróba (kb. nettó 48 ezer forintba) kerül, amiért  50 órás üzemidőt és levehető HyperClear Cardioid mikrofont is kapunk. Itt sem hiányzik a DualSwitch és a 3,5 mm-es csatlakozás, a TriForce meghajtók viszont csak 40 mm-esek, Spatial Audio helyett pedig 7.1-es térhangzás kényezteti a füleinket. Nem meglepő módon mind közül ez a legkönnyebb modell, mindössze 250 grammot nyom (a Barracuda Pro 340, a Barracuda pedig 300 grammos). Testvéreihez hasonlóan a Barracuda X-et is május 31-én dobták piacra, így már rendelhető a Razer weboldalán, és idővel a hazai viszonteladókhoz is megérkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.