Hirdetés

A Sony videóban mesél róla, hogy miért olyan innovatívak a Pulse-fülesek



|

A PlayStation, az Audeze és az Insomniac Games csapatai közösen alkották meg a Pulse Explore-t és Elite-et. Most erről a folyamatról és a végeredményről beszélnek.

Hirdetés

Tavaly augusztusban érkezett a hír, hogy a Sony egy prémium gamer- és audiofil fejhallgatókban utazó céget kebelezett be, az Audeze-t, természetesen azzal a nem titkolt szándékkal, hogy szakértelmükből a PlayStation-brand is profitáljon a PS5-höz készült minőségi eszközök képében.

A vállalat azóta szoftveresen is felkészítette a legerősebb konzolját arra, hogy kiszolgálja a Sony zajkeltő termékeit, a Pulse Elite vezeték nélküli fejhallgatót és a Pusle Explore vezeték nélküli fülest: a PS5-tulajok többek között már használhatják a hangszínszabályozót is. 

Hirdetés

A Sony olyan innovációkat sorakoztatott fel a Pulse-termékek erősségei között, mint a következő generációs játékhangzást elősegítő planar mágneses transzduktorok, a PlayStation Link technológia és az AI által továbbfejlesztett zajelnyomás, de nem kell a sajtóközleményeknek hinnünk, maguk a készítők beszélnek róla, hogy mit tud a Pulse Explore és a Pulse Elite.

Az alábbi videóban a PlayStation fejlesztői csapatának, az Audeze munkatársainak és az Insomniac Games audio szakértőinek képviselői mesélnek arról, hogy mitől olyan különlegesek a vezeték nélküli fej- és fülhallgatóik, ugyanis a három cég közös erőfeszítéseként születtek meg az eszközök. 

A Pulse Explore már kapható, a Pulse Elite pedig február 21-én jelenik meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.